Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


Duffuss

111 posts

Master Geek


#196711 10-Jun-2016 09:55
Send private message

On my mac mini at home all of a sudden I am not able to get past the captcha screen, (well I had run Onyx a for a general clean out)

 

I've updated the OS last nite, ad blocker not running still no luck

 

I have no issue on my powerbook or Imac at work

 

Any thoughts greatfully appreciated


Create new topic
freitasm
BDFL - Memuneh
68823 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  #1569191 10-Jun-2016 10:03
Send private message

Browser? Cookie blocking? Script blocking?




 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Coinbase | TheMarket | My technology disclosure


MikeB4
15555 posts

Uber Geek
Inactive user


  #1569196 10-Jun-2016 10:10
Send private message

I have had this from time to when I have answered correctly and it just keeps wanting it. Be it Firefox, Edge, Chrome or Opera. It does occur more often on touch screens so there may be a clue there. I have on occasions had blockers turned on but it occurs when they are turned off as well. For me it just does not seem to recognise that I have ticked the right boxes when I have. Thankfully it does not occur all the time.  


 
 
 
 


Duffuss

111 posts

Master Geek


  #1569207 10-Jun-2016 10:18
Send private message

freitasm: Browser? Cookie blocking? Script blocking?

 

 

 

I have no issues with any other sites

 

This is the first time this has occurred to me ever

 

I'll check those suggestions when I get home tonite

 

cheers


Duffuss

111 posts

Master Geek


  #1569917 11-Jun-2016 11:25
Send private message

freitasm: Browser? Cookie blocking? Script blocking?

 

 

 

Safari (which I'm using on the laptop now)

 

Cookies accepted

 

no script blocking

 

Today I get no images the page just reloads

 

Interesting just downloaded Chrome and same problem.

 

So I'm gathering must have something to do with the operating system settings rather than browser issue

 

Off to investigate further


freitasm
BDFL - Memuneh
68823 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  #1569924 11-Jun-2016 11:45
Send private message

Or likely your network is blocking access to Google services - perhaps a special DNS in your router or firewall rule. Also have you ran a malware scan lately?





 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Coinbase | TheMarket | My technology disclosure


spacefish
19 posts

Geek


  #1570768 12-Jun-2016 23:30
Send private message

Off topic (because I can't start a new topic in this forum) ... but there is a glitch with page layout on some pages.  Right side of post box is being hidden  Please see attached image from this topic:

 

http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=86&topicid=189614&page_no=2#1462597

 

 

 

Click to see full size

 

 

 

Cheers smile


freitasm
BDFL - Memuneh
68823 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

  #1570769 12-Jun-2016 23:31
Send private message

This happens with a long link and some Browsers don't know where to wrap.

Click the Report option and a mod fix I for you.




 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Coinbase | TheMarket | My technology disclosure


 
 
 
 


Duffuss

111 posts

Master Geek


  #1570839 13-Jun-2016 09:20
Send private message

Just logged out on another work Computer (Lenovo Windows7 professional, Chrome Browser)

 

And exactly the same "death spiral" It won't resolve the captcha

 

I did the report thingy


Duffuss

111 posts

Master Geek


  #1578766 23-Jun-2016 05:32
Send private message

Still no luck logging in on with macmini or school machinescry


Create new topic





News »

Nanoleaf enhances lighting line with launch of Triangles and Mini Triangles
Posted 17-Oct-2020 20:18


Synology unveils DS16211+
Posted 17-Oct-2020 20:12


Ingram Micro introduces FootfallCam to New Zealand channel
Posted 17-Oct-2020 20:06


Dropbox adopts Virtual First working policy
Posted 17-Oct-2020 19:47


OPPO announces Reno4 Series 5G line-up in NZ
Posted 16-Oct-2020 08:52


Microsoft Highway to a Hundred expands to Asia Pacific
Posted 14-Oct-2020 09:34


Spark turns on 5G in Auckland
Posted 14-Oct-2020 09:29


AMD Launches AMD Ryzen 5000 Series Desktop Processors
Posted 9-Oct-2020 10:13


Teletrac Navman launches integrated multi-camera solution for transport and logistics industry
Posted 8-Oct-2020 10:57


Farmside hits 10,000 RBI customers
Posted 7-Oct-2020 15:32


NordVPN starts deploying colocated servers
Posted 7-Oct-2020 09:00


Google introduces Nest Wifi routers in New Zealand
Posted 7-Oct-2020 05:00


Orcon to bundle Google Nest Wifi router with new accounts
Posted 7-Oct-2020 05:00


Epay and Centrapay partner to create digital gift cards
Posted 2-Oct-2020 17:34


Inseego launches 5G MiFi M2000 mobile hotspot
Posted 2-Oct-2020 14:53









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.