Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


PaulZA

314 posts

Ultimate Geek


#119016 17-May-2013 10:51
Send private message


View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2
johnr
19282 posts

Uber Geek
Inactive user


#821026 17-May-2013 10:51
Send private message

Blank post and you have not even advised where you are located, Issue might be location related

 
 
 
 


Slingshot
1002 posts

Uber Geek

Trusted
Slingshot

  #821244 17-May-2013 15:59
Send private message

Hi,

There was a browsing issue earlier that has been resolved. Here is the post about it;


Today repairs were made to network hardware that may have affected some customer’s ability to browse web pages. If you are affected please reboot your modem and you should reconnect successfully.

Cheers,
Ben




Vladmax
39 posts

Geek
Inactive user


  #821532 18-May-2013 11:27
Send private message

Still problem with accessing theChive on SS connection (other websites could also be affected) as per this post http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=81&topicid=116021&page_no=5 I believe their images are hosted with Wordpress, so any other website hosting on Wordpress could be affected. Wordpress direct access is fine though.

PaulZA

314 posts

Ultimate Geek


  #821550 18-May-2013 11:52
Send private message

Sorry about the blank post guys. PLease remove this one, so that I can focus on the one I created.

tmadden
97 posts

Master Geek


  #821570 18-May-2013 12:57
Send private message

After rebooting the modem I can access the inter webs for about 10 minutes before it goes back down again. Rebooting the modem again just had the same effect. It's not just web pages though, I can't connect to anything. Not sure if it matters at this stage of a known fault but I'm in Burnham, Canterbury.

mikebails
91 posts

Master Geek


  #821689 18-May-2013 18:42
Send private message

I'm having very similar issues in Wellington.... Hmmmm

 
 
 
 


PaulZA

314 posts

Ultimate Geek


  #821723 18-May-2013 20:00
Send private message

Sorry guys for a blank post, what happened was I'm staying at my cousins place atm. She is on the AYCE plan, and this whole week since I've been there, some websites have been loading fine, while others have been failing to load all together. I appear to have fixed the problem, by using third party DNS servers. For me, I say Slingshot's DNS isn't up to scratch.

tmadden
97 posts

Master Geek


  #821770 18-May-2013 22:14
Send private message

I've just set my PC and tablet to use Google's DNS and my issue was fixed instantly, going from a state of not working to working without rebooting the modern.

insane
2416 posts

Uber Geek

Trusted
Subscriber

  #821793 18-May-2013 23:17
Send private message

Generally speaking that's a bad thing to do, but does potentially point to a fault with SS DNS or their web caching.

FPR

FPR
149 posts

Master Geek


  #821805 19-May-2013 00:17
Send private message

I'm another having problems loading sites on the web. (keep getting "Server Not Found")
from sites like youtube, speedcafe , trademe even Slingshots home page wouldn't load.
Been happening for a couple of weeks on & off, but quite bad the last couple of days.
Rebooted the router again this morning, still the same " server not found " on sites.
I changed the Primary & Secondary DNS around this afternoon & all the sites I've been having problems
with have worked since then. Time will tell if this has fixed the problem.


mikebails
91 posts

Master Geek


  #821818 19-May-2013 08:14
Send private message

If you set your dns to 8.8.8.8 and 8.8.4.4 (the free google dns) it works again. Slingshot are having major issues with their dns servers!

CaptSkinny
1 post

Wannabe Geek


  #822759 21-May-2013 07:47
Send private message

I've had the some problems all week in CHCH. as others have said change the DNS on your router or laptop/iphone to open DNS or Google DNS and it should be fine

Slingshot
1002 posts

Uber Geek

Trusted
Slingshot

  #822861 21-May-2013 11:03
Send private message

Hey guys,

There were some browsing issues on the weekend that have hopefully been resolved. If you are still affected by Browsing issues, first you need to add manual DNS settings to your Modem (maybe computer as well).

Primary 202.180.64.10
Secondary 202.180.64.11

If the browsing issues persist, please PM me your account number so I can investigate it.

Thanks,
Ben




Gouda
9 posts

Wannabe Geek


  #823310 22-May-2013 05:31
Send private message

I can't connect to any international sites as of about 4:54am today, was working fine before then. I woke up early especially to see the new Xbox be revealed. I'm so gutted. :(

Hopefully i'm not the only one having issues.

EDIT: Tried those DNS settings, still nothing. Oh well, I did want to watch it live but at least I can follow Gameplanet. I really hope this doesn't happen during E3... Yell

 1 | 2
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic





News »

Nanoleaf enhances lighting line with launch of Triangles and Mini Triangles
Posted 17-Oct-2020 20:18


Synology unveils DS16211+
Posted 17-Oct-2020 20:12


Ingram Micro introduces FootfallCam to New Zealand channel
Posted 17-Oct-2020 20:06


Dropbox adopts Virtual First working policy
Posted 17-Oct-2020 19:47


OPPO announces Reno4 Series 5G line-up in NZ
Posted 16-Oct-2020 08:52


Microsoft Highway to a Hundred expands to Asia Pacific
Posted 14-Oct-2020 09:34


Spark turns on 5G in Auckland
Posted 14-Oct-2020 09:29


AMD Launches AMD Ryzen 5000 Series Desktop Processors
Posted 9-Oct-2020 10:13


Teletrac Navman launches integrated multi-camera solution for transport and logistics industry
Posted 8-Oct-2020 10:57


Farmside hits 10,000 RBI customers
Posted 7-Oct-2020 15:32


NordVPN starts deploying colocated servers
Posted 7-Oct-2020 09:00


Google introduces Nest Wifi routers in New Zealand
Posted 7-Oct-2020 05:00


Orcon to bundle Google Nest Wifi router with new accounts
Posted 7-Oct-2020 05:00


Epay and Centrapay partner to create digital gift cards
Posted 2-Oct-2020 17:34


Inseego launches 5G MiFi M2000 mobile hotspot
Posted 2-Oct-2020 14:53









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.