Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


102 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


Topic # 93572 24-Nov-2011 09:49
Send private message

I have my PC connected to my amp by a male to male headphone cable. It used to work but now it doesn't have any audio. If I connect an ipod to the cable it works fine so cabling isn't an issue. I had a look at the audio settings on Windows and itunes, which look fine (to me!) so I'm not sure what the problem is. Can anyone help?

Create new topic
3391 posts

Uber Geek
+1 received by user: 467


  Reply # 549294 24-Nov-2011 11:23
Send private message

You may have broken your laptops headphone port / muted your headphone output on your soundcard.



102 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 549298 24-Nov-2011 11:25
Send private message

Thanks for that. Is there an easy way to test this?

3391 posts

Uber Geek
+1 received by user: 467


  Reply # 549692 24-Nov-2011 23:29
Send private message

Plug headphones into your laptop - do they work?

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.