Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


wmoore

510 posts

Ultimate Geek


#13046 19-Apr-2007 15:11
Send private message

Hi

We are having problems when people are calling in. They can hear us, but we can not hear them. Also the call notify is listing the calls
more than once. For example one call was logged 20 times, usually 2 have the same time.
I have turned things off as I am not at home. The wife said the phone rang at 7.30am. couldn't hear anyone on the other end.
but then that same number is listed another 20 times. and similar with other numbers.

I have rang the helpdesk.

UN wpmoore




"In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years." -
  --  Abraham lincoln

Create new topic
Affiliate link
 
 
 

Affiliate link: NordVPN allows you to securely access the Internet, encrypt your connection and keep your browsing history private.
maverick
3594 posts

Uber Geek

Trusted
WorldxChange

  #67731 19-Apr-2007 15:19
Send private message

The helpdesk passed this on and we have taken a look at found the issue with the inbound calls, your config had a error in it that effected inbound calls only, bascially 2 different codec were being negotiated , thats why there was  one way audio, we have fixed the issue and you should now be okay




Yes I am a employee of WxC (My Profile) ... but I do have my own opinions as well Wink

             

https://www.facebook.com/wxccommunications

wmoore

510 posts

Ultimate Geek


  #67766 19-Apr-2007 17:19
Send private message

Hi Phil

we have still having problems with it.Frown I have reset the modems etc. but same problem.

Thanks

Warrick




"In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years." -
  --  Abraham lincoln

maverick
3594 posts

Uber Geek

Trusted
WorldxChange

  #67777 19-Apr-2007 18:51
Send private message

Hi Warrick,

it appears the issue is still there we will need to check what is happening, sorry we thought we had fixed it, just to confirm your outbound is okay, it's just the inbound ? also if you can restart your router as well as your spa2102 just to reset all the settings after the change.






Yes I am a employee of WxC (My Profile) ... but I do have my own opinions as well Wink

             

https://www.facebook.com/wxccommunications



maverick
3594 posts

Uber Geek

Trusted
WorldxChange

  #67779 19-Apr-2007 19:11
Send private message

Just doing some checking it appears we probably have fixed it and the correct codecs are selected
but your router may not be passing the packets back to your 2102, as the device reports not seeing any received but 1372 were passed ,
you sent 1386 and we saw them, if you can restart your router and device and see if that makes a difference please
 
Server: Linksys/SPA2102-5.1.6
P-RTP-Stat: PS=1386,OS=27720,PR=0,OR=0,PL=0,JI=0,LA=0,DU=28,EN=G729a,DE=G711u
Via: SIP/2.0/UDP xxxxxxx;branch=z9hG4bK--xxxxxxV5060-0-68801886-637953650-1176958642871-
Content-Length: 0


Media Typeaudio/g729
urimostimestampself-madebegin-ex-seqend-ex-seqpackets-passedpackets-droppedpackets-lostcurrent-jitter
From:sip:9950xxxx@xxxxxxx

4.1416:57:55.391 Thu 2007-04-19true000000

From:sip:9950xxxx@xxxxxxx

4.1416:57:55.780 Thu 2007-04-19true001372300.267

Media Typeaudio/g729
urimostimestampself-madebegin-ex-seqend-ex-seqpackets-passedpackets-droppedpackets-lostcurrent-jitter
From:sip:09833xxxx@xxxxxxxx;user=phone

4.1616:57:55.391 Thu 2007-04-19true000000

From:sip:09833xxxx@xxxxxxxx;user=phone

4.1616:57:55.780 Thu 2007-04-19true001383300.118





Yes I am a employee of WxC (My Profile) ... but I do have my own opinions as well Wink

             

https://www.facebook.com/wxccommunications

wmoore

510 posts

Ultimate Geek


#67786 19-Apr-2007 20:42
Send private message

Hi Phil

All is back to normal Smile Thank you Phil and the team at WxC. Great service.

warrick




"In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years." -
  --  Abraham lincoln

maverick
3594 posts

Uber Geek

Trusted
WorldxChange

  #67817 20-Apr-2007 07:37
Send private message

wmoore: Hi Phil

All is back to normal Smile Thank you Phil and the team at WxC. Great service.

warrick



Hi Warrick,

Good to hear, sorry this did appear to be our issue with the config file which caused the problem so I aplogise for that.  still trying to work out why this occured on your config only, we will find the cause and hopefully ensure it dosn't occur again.




Yes I am a employee of WxC (My Profile) ... but I do have my own opinions as well Wink

             

https://www.facebook.com/wxccommunications

Create new topic





News and reviews »

D-Link G415 4G Smart Router Review
Posted 27-Jun-2022 17:24


New Zealand Video Game Sales Reaches $540 Million
Posted 26-Jun-2022 14:49


Github Copilot Generally Available to All Developers
Posted 26-Jun-2022 14:37


Logitech G Introduces the New Astro A10 Headset
Posted 26-Jun-2022 14:20


Fitbit introduces Sleep Profiles
Posted 26-Jun-2022 14:11


Synology Introduces FlashStation FS3410
Posted 26-Jun-2022 14:04


Intel Arc A380 Graphics First Available in China
Posted 15-Jun-2022 17:08


JBL Introduces PartyBox Encore Essential Speaker
Posted 15-Jun-2022 17:05


New TVNZ+ streaming brand launches
Posted 13-Jun-2022 08:35


Chromecast With Google TV Review
Posted 10-Jun-2022 17:10


Xbox Gaming on Your Samsung Smart TV No Console Required
Posted 10-Jun-2022 00:01


Xbox Cloud Gaming Now Available in New Zealand
Posted 10-Jun-2022 00:01


HP Envy Inspire 7900e Review
Posted 9-Jun-2022 20:31


Philips Hue Starter Kit Review
Posted 4-Jun-2022 11:10


Sony Expands Its Wireless Speaker X-series Range
Posted 4-Jun-2022 10:25









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.