Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


3 posts

Wannabe Geek


Topic # 23640 5-Jul-2008 02:14
Send private message

I have just built a new (old) computer using a Foxconn board with a 3GHz pentium. Loaded XP pro sp2 all works OK but I can't get any sound when playing home recorded DVD (R+) Comercial DVD's play fine I can't figure out what it might be, I changed from the onboard realtek sound chip to a SB 0410 same problem. Any Ideas??

Create new topic
BDFL - Memuneh
61200 posts

Uber Geek
+1 received by user: 11980

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber



3 posts

Wannabe Geek


  Reply # 143950 7-Jul-2008 18:19
Send private message

Thanks It was a codec problem DVDs recorded on Chinese recorder have strange audio

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.