Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


inane

216 posts

Master Geek

Trusted

#11042 28-Dec-2006 10:24
Send private message

Just wondering if anyone has encountered this,

I had my apache go in for repair a little while ago, and over christmas I was sending messages noone was recieving,

and more and more phone calls would simply "fail" people would try and ring me and wouldn't be able to get through.

now my phone won't connect to the network and when I look at the Device information it says radio rom "NONE"

i'm going to try reflashing as they flashed my phone with a different version of the software anyway.

but this is a real pain, I have had nothing but trouble with repaired apaches.





Mobile devices and more

Create new topic
freitasm
BDFL - Memuneh
68823 posts

Uber Geek

Administrator
Trusted
Geekzone
Lifetime subscriber

#56463 28-Dec-2006 10:49
Send private message

No previous experience with this, but try doing the ROM upgrade again... If it doesn't work then I'd say it's a hardware fault...






 

 

These links are referral codes

 

Geekzone broadband switch | Eletricity comparison and switch | Hatch investment (NZ$ 10 bonus if NZ$100 deposited within 30 days) | Sharesies | Mighty Ape | Backblaze | Coinbase | TheMarket | My technology disclosure


inane

216 posts

Master Geek

Trusted

  #56467 28-Dec-2006 10:53
Send private message

its also lost its esn :\




Mobile devices and more

 
 
 
 


inane

216 posts

Master Geek

Trusted

  #56472 28-Dec-2006 12:11
Send private message

well it wouldn't let me run the aku2.2 upgrade due to a country id error.

note: I have not played with the rom on this apache at all!!!

so I am reflashing the radio stack, hopefully this resolves the issue, fingers crossed.





Mobile devices and more

inane

216 posts

Master Geek

Trusted

  #56477 28-Dec-2006 13:39
Send private message

feel free to lock / erase this.

the radio reflash did not work, have had to send away for repairs again :\




Mobile devices and more

Create new topic





News »

Nanoleaf enhances lighting line with launch of Triangles and Mini Triangles
Posted 17-Oct-2020 20:18


Synology unveils DS16211+
Posted 17-Oct-2020 20:12


Ingram Micro introduces FootfallCam to New Zealand channel
Posted 17-Oct-2020 20:06


Dropbox adopts Virtual First working policy
Posted 17-Oct-2020 19:47


OPPO announces Reno4 Series 5G line-up in NZ
Posted 16-Oct-2020 08:52


Microsoft Highway to a Hundred expands to Asia Pacific
Posted 14-Oct-2020 09:34


Spark turns on 5G in Auckland
Posted 14-Oct-2020 09:29


AMD Launches AMD Ryzen 5000 Series Desktop Processors
Posted 9-Oct-2020 10:13


Teletrac Navman launches integrated multi-camera solution for transport and logistics industry
Posted 8-Oct-2020 10:57


Farmside hits 10,000 RBI customers
Posted 7-Oct-2020 15:32


NordVPN starts deploying colocated servers
Posted 7-Oct-2020 09:00


Google introduces Nest Wifi routers in New Zealand
Posted 7-Oct-2020 05:00


Orcon to bundle Google Nest Wifi router with new accounts
Posted 7-Oct-2020 05:00


Epay and Centrapay partner to create digital gift cards
Posted 2-Oct-2020 17:34


Inseego launches 5G MiFi M2000 mobile hotspot
Posted 2-Oct-2020 14:53









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.