Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


boby55

1539 posts

Uber Geek

Trusted

#28922 16-Dec-2008 12:48
Send private message

Was it just me of was Xnet Down again? one of the many times this month,

I think this just confirms my change to telecom

View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic
 1 | 2 | 3
camo786
149 posts

Master Geek


  #184493 16-Dec-2008 12:51
Send private message

Confirmed by 6 customers so far
Aargh!

kiwicam
129 posts

Master Geek


  #184494 16-Dec-2008 12:53
Send private message

I'm at work at the moment, but I'm not having any problems connecting to my home PC (via XNet).

Apparently its ok in Hamilton.

Maybe Telecom are to blame this time Laughing

 
 
 
 


rhy7s
405 posts

Ultimate Geek


  #184495 16-Dec-2008 12:53
Send private message

I was just out for 5 minutes or so. (edit: in Northland)

sumzitup
36 posts

Geek


  #184496 16-Dec-2008 12:56
Send private message

Was out for me, 15 mins ago or so... effected vfx line this time too as well. In Northland as well

Tunk
35 posts

Geek


  #184497 16-Dec-2008 12:59
Send private message

I can confirm my home connection went out in nelson, when I get to work ill check those ones aswell.

sampler
353 posts

Ultimate Geek

Trusted
Lifetime subscriber

  #184498 16-Dec-2008 13:04
Send private message

Well thats 00:30 this morning and now again at 12:30ish

Xnet seem to have used the same status ticket, so the two must have been related in some way.
http://www.xnet.co.nz/cgi-bin/status.cgi?id=425

I am in South Auckland and from the looks of the logs in the router, the radius server was not happy for a large amount of the downtime.

Cheers

Sampler


Tunk
35 posts

Geek


  #184505 16-Dec-2008 13:18
Send private message

Just got word that both our xnet connections at work fell over aswell.

Makes me happy we dont rely on xnet for anything major Yell

 
 
 
 


antbs
370 posts

Ultimate Geek

Trusted

  #184511 16-Dec-2008 13:39
Send private message

It went out for me now as well. I can also confirm it went out around 00:30 yesterday. My modem/router internet light went red, there should have been an automated message at the Xnet helpdesk.

camo786
149 posts

Master Geek


  #184516 16-Dec-2008 13:50
Send private message

Its just gone again too :(

vinnieg
2260 posts

Uber Geek

Trusted

  #184517 16-Dec-2008 13:55
Send private message

yup out again3rd time today, wtf is going on with xnet




I have moved across the ditch.  Now residing in Melbourne as a VOIP/Video Technical Trainer/Engineer. 

Tezzla
4 posts

Wannabe Geek


  #184519 16-Dec-2008 13:56
Send private message

It was Telecom, Xnet was probably the worst affected though it seems...

boby55

1539 posts

Uber Geek

Trusted

  #184520 16-Dec-2008 14:03
Send private message

My net just came back after 20mins

antbs
370 posts

Ultimate Geek

Trusted

  #184521 16-Dec-2008 14:03
Send private message

Just had another one. 3 outages in one day! This is ridiculous.

thinhvy
136 posts

Master Geek


  #184536 16-Dec-2008 14:27
Send private message

Out for me in  South Auckland (Manukau)as well,backed to normal now.

xlinknz
998 posts

Ultimate Geek

Trusted

  #184540 16-Dec-2008 14:50
Send private message

still ongoing issues with email Frown

http://www.xnet.co.nz/cgi-bin/status.cgi?id=423

Very frustrating, if email is not resolved permanently by next week I'll off to someone else who can run email. I should not have to use free mail when the ISP I pay money too cannot provide a reliable email service...

 1 | 2 | 3
View this topic in a long page with up to 500 replies per page Create new topic





News »

Huawei launches IdeaHub Pro in New Zealand
Posted 27-Oct-2020 16:41


Southland-based IT specialist providing virtual services worldwide
Posted 27-Oct-2020 15:55


NASA discovers water on sunlit surface of Moon
Posted 27-Oct-2020 08:30


Huawei introduces new features to Petal Search, Maps and Docs
Posted 26-Oct-2020 18:05


Nokia selected by NASA to build first ever cellular network on the Moon
Posted 21-Oct-2020 08:34


Nanoleaf enhances lighting line with launch of Triangles and Mini Triangles
Posted 17-Oct-2020 20:18


Synology unveils DS16211+
Posted 17-Oct-2020 20:12


Ingram Micro introduces FootfallCam to New Zealand channel
Posted 17-Oct-2020 20:06


Dropbox adopts Virtual First working policy
Posted 17-Oct-2020 19:47


OPPO announces Reno4 Series 5G line-up in NZ
Posted 16-Oct-2020 08:52


Microsoft Highway to a Hundred expands to Asia Pacific
Posted 14-Oct-2020 09:34


Spark turns on 5G in Auckland
Posted 14-Oct-2020 09:29


AMD Launches AMD Ryzen 5000 Series Desktop Processors
Posted 9-Oct-2020 10:13


Teletrac Navman launches integrated multi-camera solution for transport and logistics industry
Posted 8-Oct-2020 10:57


Farmside hits 10,000 RBI customers
Posted 7-Oct-2020 15:32









Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.


Support Geekzone »

Our community of supporters help make Geekzone possible. Click the button below to join them.

Support Geezone on PressPatron



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.