Geekzone: technology news, blogs, forums
Guest
Welcome Guest.
You haven't logged in yet. If you don't have an account you can register now.


150 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


Topic # 84629 3-Jun-2011 16:18
Send private message


Hello.

One of our more aged servers in Melbourne is running Terminal Services and Terminal Services Licensing.  It’s been fine for years, but recently we needed additional licences.  I successfully added additional licences to the server but for some reason it will not allocate licenses out of the new pool.  See attached picture.

Not running Citrix on this server, just basic Terminal Services.  Anyone have any clues why? 



Create new topic


150 posts

Master Geek
+1 received by user: 1


  Reply # 477493 3-Jun-2011 16:18
Send private message

Cutting the picture off, but it says allocated 0 to the pool of 6, while allocated 12 to the pool of 12.

Create new topic

Twitter »

Follow us to receive Twitter updates when new discussions are posted in our forums:



Follow us to receive Twitter updates when news items and blogs are posted in our frontpage:



Follow us to receive Twitter updates when tech item prices are listed in our price comparison site:



Geekzone Live »

Try automatic live updates from Geekzone directly in your browser, without refreshing the page, with Geekzone Live now.



Are you subscribed to our RSS feed? You can download the latest headlines and summaries from our stories directly to your computer or smartphone by using a feed reader.

Alternatively, you can receive a daily email with Geekzone updates.